211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με το νέο της album «1994»

Κατερίνα Λιόλιου -1994 album
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί αυτός ο νέος δίσκος;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής με το πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ με τίτλο “1994”. Η κυκλοφορία αναμένεται να λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και θα διανεμηθεί από την Panik Platinum.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, στα οποία η ίδια η νεαρή τραγουδίστρια έχει επενδύσει ατέλειωτες ώρες στο στούντιο, γεμάτες χαρά, ανυπομονησία, συγκίνηση και αϋπνία.

Μέσα από τα social media, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τα συναισθήματά της λέγοντας: “Έχω περάσει ατέλειωτες ώρες στούντιο, χαράς, ανυπομονησίας, συγκίνησης, αϋπνίας… και πολλών άλλων συναισθημάτων!!! Στο άλμπουμ υπάρχουν 11 μεγάλα τραγούδια από πολύ καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς που με εμπιστεύτηκαν και με πίστεψαν να τα ερμηνεύσω και να τους δώσω πνοή. Από τις 29 Σεπτεμβρίου και μετά θα είναι δικά σας… δίπλα σας σε όλες σας τις στιγμές”.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Club 22, συνοδευόμενη από τον Πάνο Κιάμο και τον Τόνι Σφίνο. Το σχήμα αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Με το “1994”, η Κατερίνα Λιόλιου υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό της μια μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα και εξαιρετική ερμηνεία.

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με το νέο της album «1994»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024