211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέλξη: Γιατί απείχε από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια;

Θέλξη μπουζουκια αθηνα μποντεγκα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Φέτος έχει επιστρέψει με εμφανίσεις στο Bodega Live Stage.

H Θέλξη φέτος επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, ύστερα από μια μακρά απουσία ετών από αυτή. Η πίστα του «Bodega Live Experience» είναι εκείνη που τη φιλοξενεί φέτος με μεγάλη επιτυχία και εκεί την απολαμβάνουμε κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Η ίδια μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και τον Θανάση Βασιλάκο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή ετών που έκανε από το τραγούδι, αποκαλύπτωντας και ποιος είναι ο λόγος.

Θέλξη: Γιατί απείχε από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια;

«Ήταν υπέροχη αυτή η αποχή, γιατί ήταν αποχή που έκανα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μου είχε λείψει πάρα πολύ η δουλειά μου, αλλά δεν μπορώ να το συγκρίνω με το κομμάτι της μητρότητας. Ήταν η σειρά να γίνει αυτό και τώρα αυτό», είπε αρχικά η Θέλξη και συνέχισε για τις κόρες της: «Είναι πολύ χαρούμενες οι κόρες μου που γύρισα στη δουλειά, ακούν τα τραγούδια μου! Τραγουδάνε σωστά. Σαν μαμά είμαι παιδί. Αυστηρή όχι, υπάρχουν κάποια πράγματα όμως που δεν τα διαπραγματεύομαι, αλλά κατά άλλα, πολλές αγάπες και λουλούδια. Είμαι μαμά που αγαπάει, που καταλαβαίνει. Κανένα παιδάκι δεν έπαθε τίποτα από πολλή αγάπη».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024