211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δήμος Αναστασιάδης: Σε μια ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα σύντομα

Δήμος Αναστασιάδης βουντου αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα μπορείς να τον απολαύσεις;

Την επιστροφή του στο φως της δημοσιότητας θα δούμε να κάνει ο Δήμος Αναστασιάδης, ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης, με τον πλούσιο μουσικό του κατάλογο και το μοναδικό του στυλ, θα είναι ένας από τους καλεσμένους του επερχόμενου Panik Concert 2023.

Το γεγονός αυτό, που ανακοινώθηκε επισήμως μέσω των social media της δισκογραφικής εταιρείας, έχει ταράξει τον κόσμο της μουσικής, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια βραδιά γεμάτη ένταση και διασκέδαση.

Μαζί του, θα βρεθούν στη σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου και θα πραγματοποιηθεί, και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως η Ήβη Αδάμου και ο Νίκος Απέργης, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους θαυμαστές της ελληνικής mainstream μουσικής.

Με την ανακοίνωση αυτή, που θα δεις παρακάτω, δόθηκε το έναυσμα για ένα γεγονός που αναμένεται να μείνει χαραγμένο στη μνήμη των θεατών.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Δήμος Αναστασιάδης: Σε μια ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα σύντομα

Εν αναμονή νέων εμφανίσεων για εκείνον

Όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις, τον τραγουδιστή απολαύσαμε αυτό το καλοκαίρι, τις Τετάρτες, στον χώρο του Akanthus στην Αθήνα, αλλά και τις Παρασκευές και τα Σάββατα τον βλέπουμε στο Χάραμα της Πάτρας μαζί με την Τάνια Καρρά και τη Ναυσικά.

Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματά του και κάποια επόμενη συνεργασία του με πίστα της Αθήνας για τη νέα σεζόν – δες εδώ όλα τα σχήματα που λειτουργούν τώρα. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024