211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Αυτό είναι το νέο μέλος της οικογένειάς του

Ηλίας Βρεττός οικογενεια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο μετά την επέτειο του γάμου του, η οικογένεια μεγαλώνει.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του, Αναστασία Δεληγιάννη, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, σ’ έναν ειδυλλιακό γάμο στην Κύμη Εύβοιας. Η είδηση αυτή ήρθε ξανά στο προσκήνιο με τις ευχές του ίδιου του Βρεττού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου μοιράστηκε στιγμές από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του, έναν χρόνο πριν.

Η ευτυχία τους δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ανακοίνωσαν τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους, ένα γλυκό κατοικίδιο που ονόμασαν “Star”. Η ανακοίνωση έγινε με ένα ακόμα Instagram post, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για το νέο μέλος στο σπίτι τους.

Τον προηγούμενο χειμώνα, ο διάσημος τραγουδιστής εντυπωσίασε το κοινό σε εμφανίσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία του με την Demy στο Mezzo Athen άφησε εποχή, ενώ η επιστροφή του εκεί για μια ακόμα σεζόν, αυτή τη φορά με τον Αναστάσιο Ράμμο στο πλευρό του, αναμένεται με ανυπομονησία από τους θαυμαστές του, υποσχόμενη μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. Μια συνεργασία που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

Ηλίας Βρεττός: Αυτό είναι το νέο μέλος της οικογένειάς του

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024