211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live Experience: Πρεμιέρα για Χολίδη, Θέλξη, Βασιλάκο

Bodega Live Experience - χολιδης θελξη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους.

Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον στο «Bodega Live Experience», Χρήστος Χολίδης, Θέλξη και Θανάσης Βασιλάκος θα είναι κοντά στο κοινό τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε κοινή σκηνή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα παρουσιάσουν ένα πολύ δυναμικό αποτέλεσμα.

Οι τραγουδιστές έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από τους Σάκη ΑρσενίουΧριστίνα ΣάλτηΈλενα Τσαγκρινού και Γιώργο Βέρο που παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα τη σεζόν που πέρασε, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη νέα αυτή πρεμιέρα όπως τα μοιράστηκε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο.

Bodega Live Experience: Πρεμιέρα για Χολίδη, Θέλξη, Βασιλάκο

Αυτή η νέα σύμπραξη σηματοδοτεί την αλλαγή της φρουράς, καθώς οι Χρήστος Χολίδης, Θέλξη και Θανάσης Βασιλάκος παραλαμβάνουν τη σκυτάλη από τους ταλαντούχους Σάκη Αρσενίου, Χριστίνα Σάλτη, Έλενα Τσαγκρινού και Γιώργο Βέρο, οι οποίοι πρόσφεραν μια μοναδική σεζόν γεμάτη μουσική και ψυχαγωγία.

Απολαύστε τις στιγμές από αυτή τη νέα πρεμιέρα μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο, και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024