211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΕΛΙSSES: Πότε θα κάνουν το Closing Summer Party τους;

ΜΕΛΙSSES εναστρον σακης ρουβας 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Οι ΜΕΛΙSSES θα κάνουν το closing της επιτυχημένης φετινής περιοδείας τους, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Μετά τη συναυλία στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούλιο, το συγκρότημα επιστρέφει στην Αθήνα για να κλείσει το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, σε έναν από τους πιο σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της πόλης. Το «Crayon», το «Αν», το «Ένα», «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» το «Βικτώρια», αλλά και μοναδικές επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει θα ακουστούν ζωντανά και εκείνη τη βραδιά.

Μέχρι τότε, στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:00, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού θα φιλοξενήσει μια εξαιρετική συναυλία του συγκροτήματος. Αυτή η συναυλία θα έχει έναν ιδιαίτερο σκοπό, αφού θα στηρίξει τα παιδιά της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”. Παράλληλα αναμένεται να δούμε το συγκρότημα και τον Σάκη Ρουβά στην πίστα του «Έναστρον» από το φθινόπωρο, ένα σχήμα που εάν είναι όντως αλήθεια αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις και πάλι.

ΜΕΛΙSSES: Πότε θα κάνουν το Closing Summer Party τους;

ΜΕΛΙSSES Για Πάντα - Closing Summer Party 3 Οκτωβρίου 2023

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024