211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Φωτογραφίες από τον γάμο του με αφορμή την πρώτη τους επέτειο

Ηλίας Βρεττός συζυγος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έκανε μια ανάρτηση για την ιδιαίτερη περίσταση.

Ήταν η 1η Σεπτεμβρίου του 2022 όταν ο ταλαντούχος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τον ιερό δεσμό γάμου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην επιβλητική Κύμη της Εύβοιας, μια τοποθεσία που φαίνεται να επέλεξαν με προσοχή το διάσημο ζευγάρι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης που είχαν μοιραστεί.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος τους, ο Ηλίας Βρεττός αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του μερικές ανέκδοτες στιγμές από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τη χαρά και την αγάπη που ένιωσαν εκείνη τη μέρα, γράφοντας: “Μωρό μου είμαστε ένα χρόνο πιο κοντά στο άπειρo. Ξημερώνει η πρώτη μας επέτειος! Χρόνια μας πολλά!!”

Ηλίας Βρεττός: Φωτογραφίες από τον γάμο του με αφορμή την πρώτη τους επέτειο

Πού βλέπουμε τον τραγουδιστή αυτή την περίοδο;

Ο χειμώνας που μας πέρασε μας χάρισε μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο τραγουδιστή. Η παρουσία του σε εμφανίσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έκλεψε τις καρδιές και μας γέμισε ανυπομονησία για τις επόμενες εμφανίσεις του.

Στο Mezzo Athens, συνοδευόμενος από την ταλαντούχα Demy, μας ταξίδεψε με τη φωνή του σε μοναδικές μουσικές εμπειρίες. Και τώρα, η αναμονή μας ανταμείβεται καθώς επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν, φέρνοντας μαζί του τον ταλαντούχο Αναστάσιο Ράμμο και την πρωτοποριακή μουσική συνάντηση.

Η συνεργασία του με τον Αναστάσιο Ράμμο υπόσχεται νέα μουσικά ταξίδια. Η πρεμιέρα τους αναμένεται σύντομα και η προσμονή μας είναι πολύ, πολύ μεγάλη. Ας ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε με ενθουσιασμό αυτή τη νέα μουσική σεζόν, γεμάτη από  εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές με τον Ηλία Βρεττό και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024