211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και το DEUS

Αντώνης Ρέμος θεσσαλονικη μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα σειρά εμφανίσεων για τον αγαπημένο καλλιτέχνη. 

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη με μια νέα σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις. Την πρεμιέρα του έκανε στην πίστα του DEUS Music Experience στις 25 Αυγούστου 2023, έχοντας στο πλευρό του στη σκηνή τον Mente Fuerte.

Το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ ήδη η πρώτη εβδομάδα εμφανίσεων διέγραψε μεγάλη επιτυχία.  Παράλληλα, ο καλλιτέχνης θα χαρίσει ακόμα μια μοναδική συναυλία στο κοινό της Αθήνας το επόμενα διάστημα και συγκεκριμένα μέσα στον Σεπτέμβριο. Στις 13 του μήνα, τον τραγουδιστή θα απολαύσουμε στο Ηρώδειο, το κορυφαίο θέατρο συναυλιών στην πρωτεύουσα. Μαζί του θα δούμε και ένα σπουδαίο διεθνές όνομα της μουσικής, τον Michael Bolton.

Τον χειμώνα 2024 θα τον δούμε μαζί στην ίδια πίστα, εκείνη του Nox Athens, εκεί όπου τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τους είχαμε δει στην πίστα του Αθηνών Αρένα το 2018 και είχαν κλέψει τις εντυπώσεις, πρωταγωνιστώντας στη διασκέδαση της Αθήνας. Τώρα, ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ακόμα έναν ξεχωριστό χειμώνα εμφανίσεων, που αναμφίβολα θα μείνει και πάλι αξέχαστος.

Αντώνης Ρέμος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και το DEUS

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024