211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Όταν η 13χρονη κόρη της Σοφία τη ρωτούσε αν έχει χωρίσει

Άννα Βίσση πιστες αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. 

Το TikTok έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Η πλατφόρμα αυτή αναβιώνει στιγμές από τον χώρο της παλιάς τηλεόρασης, προσφέροντας στις νέες γενιές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν αυτές τις στιγμές για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα ξυπνάει νοσταλγικά συναισθήματα στους παλιούς θεατές.

Ένα παράδειγμα που αναδεικνύει αυτήν την τάση είναι ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok πρόσφατα. Το βίντεο παρουσιάζει ένα απόσπασμα από μια παλιά εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο Mega, με καλεσμένες την Άννα Βίσση και την ανήλικη κόρη της, Σοφία Καρβέλα. Το απόσπασμα αυτό φέρνει στο προσκήνιο μια συζήτηση ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη, η οποία είχε γίνει στην εκπομπή “Μπράβο Ρούλα”.

Στο βίντεο, η Σοφία Καρβέλα, τότε 13 ετών, αναρωτιέται δημόσια εάν η μητέρα της, Άννα Βίσση, έχει χωρίσει από τον πατέρα της. Η τραγουδίστρια εξηγεί ότι, παρόλο που είχαν χωρίσει ερωτικά, η σχέση της με τον πατέρα της Σοφίας παρέμενε στενή, με την ίδια να υπογραμμίζει τη σημασία της φιλίας και της αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Άννα Βίσση: Όταν η 13χρονη κόρη της Σοφία τη ρωτούσε αν έχει χωρίσει

@annavissi.fans ❤️ #annavissi #annavissiofficial #nikoskarvelas #karvelas #sofiakarvela #fy #fyp #fypシ #fypage #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – annavissi.fans⚡️

 

Τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της, την απολαμβάνουμε σταθερά στο Hotel Ερμού τις οποίες ολοκλήρωσε για έβδομη σεζόν φέτος την άνοιξη, ενώ τον Σεπτέμβριο θα τη δούμε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024