211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΑ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αποθεώθηκαν Οικονομόπουλος- Παπαδοπουλου στην πρεμιέρα τους στο ΘΕΑ!

Παρασκευή, 28 Αυγούστου, και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην παραλιακή και το ΘΕΑ. Το νυχτερινό κέντρο μονοπώλησε το ενδιαφέρον της βραδιάς στην πόλη, καθώς άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες στο κοινό, φιλοξενώντας στη σκηνή του δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου. Νίκος Οικονομόπουλος και Λένα Παπαδοπούλου έκαναν τη μεγάλη και λαμπερή πρεμιέρα τους στην πίστα του αγαπημένου στεκιού της πόλης και φυσικά όλοι ήταν εκεί, κάνοντας να επικρατεί το αδιαχώρητο στο χώρο.

Αναμφίβολα, μια από τις κορυφαίες στιγμές κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ήταν εκείνη της συνύπαρξης των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής, όπου ερμήνευσαν δικά τους τραγούδια αλλά και άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών, και φυσικά τις στιγμές αυτές τα λουλούδια έπεσαν… βροχή και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο. Οι δυο καλλιτέχνες ξέρουν πολύ καλά πως να κερδίζουν το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης και μας το απέδειξαν ήδη με την πρώτη τους εβδομάδα εμφανίσεων.

Από τη μεγάλη πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές, ο Θάνος Πετρέλης αλλά και οι Rec, που έδωσαν το παρών και τίμησαν με την παρουσία τους τους δύο καλλιτέχνες σε αυτό το μεγάλο ξεκίνημα. Από εδώ και στο εξής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένας θα είναι ο απόλυτος προορισμός της ξέφρενης διασκέδασης, που δεν είναι άλλος από το ΘΕΑ.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024