211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου: Καλοκαιρινές Στιγμές Ηρεμίας στην Τήνο

Κωστής Μαραβέγιας Τονια Σωτηροπουλου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Η καλοκαιρινή σεζόν φέρνει μαζί της όχι μόνο τον καυτό ήλιο και τις ατελείωτες βουτιές στη θάλασσα, αλλά και την ευκαιρία για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Αυτό ακριβώς έκαναν η γοητευτική ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, που αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να απολαύσουν μερικές ημέρες ηρεμίας στην όμορφη Τήνο.

Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν περίπλοκα και πολυάσχολα προγράμματα, από τηλεοπτικά γυρίσματα μέχρι συναυλίες και εμφανίσεις. Ωστόσο, αντιλαμβάνονται την αξία των διακοπών και το όφελος της χαλάρωσης. Γι’ αυτό και κάθε καλοκαίρι επιλέγουν να αφήσουν πίσω τους το άγχος και να απολαύσουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Φέτος, αποφάσισαν να επισκεφθούν την Τήνο, ένα νησί με μαγευτικά τοπία και παραδοσιακό χαρακτήρα. Κλήθηκαν από τους φίλους τους, Αποστόλη Τότσικα και Ρούλα Ρέβη, οι οποίοι ήταν προετοιμασμένοι να τους υποδεχτούν με αγκαλιές και χαμόγελα. Οι διακοπές τους στην Τήνο είναι μία απόδειξη ότι και οι δύο διανύουν μια φάση απολαυστικής χαλάρωσης. Οι φωτογραφίες τους στα social media αποτυπώνουν χαμόγελα, ηλιοκαμένα πρόσωπα και ήρεμες στιγμές.

Μετά την επιτυχημένη sold out εμφάνιση του στο εντυπωσιακά γεμάτο Θέατρο Άλσος, ο αγαπημένος ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας είναι έτοιμος να μας ξαναχαρίσει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Στην ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ο καλλιτέχνης θα γιορτάσει μαζί μας την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “PORTOFINO”.

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου: Καλοκαιρινές Στιγμές Ηρεμίας στην Τήνο

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024