211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που φιλά την Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του

Σάκης Ρουβάς Κατια Ζυγουλη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

20 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας.

Η αγάπη είναι μια από τις πιο όμορφες και πολύτιμες συναισθηματικές εμπειρίες που μοιραζόμαστε στη ζωή μας. Και όταν αυτή η αγάπη συνδυάζεται με μια δημόσια παρουσία και μια κοινή πορεία που διαρκεί επί είκοσι χρόνια, τότε μιλάμε για ένα εξαιρετικό κεφάλαιο. Αυτό το μοναδικό ταξίδι αγάπης το μοιράζονται Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, που καταφέρνουν να διατηρήσουν ζωντανή και ακλόνητη την αγάπη τους, παρά τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της δημόσιας ζωής.

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από την αρχή της κοινής τους πορείας, μια πορεία που έχει διακοσμηθεί με χιλιάδες στιγμές ευτυχίας, αλλά και μερικές δύσκολες στιγμές που αποτέλεσαν τις δοκιμασίες που έδωσαν δύναμη στη σχέση τους. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μοιραστούν τη ζωή τους, τις χαρές και τις λύπες τους, δημόσια και ανοιχτά, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή για να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον.

Το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στον λογαριασμό του στο Instagram είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτής της αγάπης. Κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες του, ο τραγουδιστής διέκοψε την εμφάνισή του για λίγα δευτερόλεπτα για να δώσει ένα τρυφερό φιλί στη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη. Αυτή η στιγμή αποτυπώθηκε σε ένα κλιπ που ανέβασε στο Instagram, με τη λεζάντα “Η δύναμή μου”, αποτελώντας μια δημόσια απόδειξη της αγάπης που τους ενώνει.

Τον τραγουδιστή, παράλληλα, θα δούμε στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με τις Μέλισσες, από το φθινόπωρο, ένα σχήμα που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις και πάλι.

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που φιλά την Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024