211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της

Ελένη Φουρέιρα reborn tour
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου».

Στη μαγεία της μητρότητας βρίσκεται βυθισμένη η  Ελένη Φουρέιρα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας με τη μουσική της. Τονίζοντας ότι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, η Ελένη άνοιξε τον δρόμο προς τη νέα της πραγματικότητα πριν από 6 μήνες, όταν έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Ο ρυθμός της ζωής της Ελένης Φουρέιρα είχε μια τεράστια αλλαγή, αφού στις 7 Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο ο γιος της, αποτέλεσμα της αγάπης της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η περίοδος που ακολούθησε ήταν γεμάτη συναισθηματικές και προσωπικές εξελίξεις, ενισχύοντας το δεσμό της με τον σύντροφό της.

Μιλώντας με τρυφερότητα για τη νέα της πραγματικότητα, η Ελένη αναφέρει: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά…».

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει την Ελένη Φουρέιρα να αγκαλιάζει τον γιο της, γράφοντας: «Οι καλύτερες 6 μήνες της ζωής μου». Αυτή η απλή και τρυφερή φράση αποτυπώνει το βάθος της χαράς και της ευτυχίας που ζει η τραγουδίστρια σε αυτήν τη φάση της ζωής της. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποτελεί ένα στιγμιότυπο της μοναδικής σχέσης ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί της.

Παράλληλα, η ίδια και ο Αντώνης Ρέμος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο τραγουδιστής σε κάμερα εκπομπής που βρέθηκε στην συναυλία του στην Πετρούπολη, θα είναι μαζί στην ίδια πίστα τον ερχόμενο χειμώνα, προφανώς στην πίστα του Nox Athens, εκεί όπου τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Ελένη Φουρέιρα: Ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024