211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Χαμός στη συναυλία του στην Κρήτη

Ηλίας Βρεττός Mezzo athens τραγουδια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής. 

Ο  Ηλίας Βρεττός χαρίζει φέτος στο κοινό του μια μοναδική σειρά συναυλιών που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Από τα τέλη Ιουνίου, έχει βρεθεί σε πολλά μέρη και έχει χαρίσει μοναδικές βραδιές στο κοινό του, ενώ έπεται και συνέχεια, καθώς μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου συνεχίζει ακάθεκτος. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Κρήτη και η Σιδωνία, όπου επικράτησε ο απόλυτος πανικός.

Ο τραγουδιστής ανάρτησε βίντεο από την εμφάνιση, όπου πρωταγωνιστούν πολλά πυροτεχνήματα και γίνεται ο απόλυτος πανικός!  «Στην Παραλία Σιδωνίας, Κρήτη χθες βράδυ, δίπλα στο κύμα και κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι ζήσαμε αυτό… Σας ευχαριστώ!», έγραψε συνοδεύοντας το βίντεο αυτό.

Τον χειμώνα που μας πέρασε, τον τραγουδιστή είδαμε σε εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα τον απολαύσαμε στο Mezzo Athens μαζί με την Demy. Τώρα, ο καλλιτέχνης θα επιστρέψει για ακόμα μια σεζόν εκεί, αυτή τη φορά, συνοδευόμενος από τον Αναστάσιο Ράμμο, με την πρεμιέρα τους να αναμένεται πάρα πολύ σύντομα.

Ηλίας Βρεττός: Χαμός στη συναυλία του στην Κρήτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024