211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Πότε κάνει ξανά πρεμιέρα ο Νίκος Κουρκούλης;

frangelico kourkoulis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να επιστρέψει ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα.

Το Frangelico επέστρεψε στον χώρο της διασκέδασης στην Αθήνα και ανοίγει ξανά τις πόρτες του με τον Νίκο Κουρκούλη να ηγείται στην πίστα! Αυτός ο αξιολάτρευτος καλλιτέχνης επέστρεψε στο ίδιο μέρος όπου είχε εντυπωσιάσει το κοινό το καλοκαίρι του 2012 μαζί με την Πωλίνα Χριστοδούλου. Και τώρα, μετά από 11 χρόνια, έχει επιστρέψει για να ξαναφέρει τον πανικό στη διασκέδαση της πόλης.

Μαζί του, το πρόγραμμα συμπληρώνουν η εντυπωσιακή Τάνια Καρρά και οι Κώστας Ορφανίδης, Στέλιος Λεγάκης, Μαριάννα Κάρα, Λούης Γεωργίου, Χάρης Χαλαμούτης και Αίμιλη Χαραλάμπους. Στα decks βρίσκεται ο Dj Skin. Η πρεμιέρα του σόου έγινε στις 16 Ιουνίου 2023, και από τότε απολαμβάνει ασταμάτητη επιτυχία εδώ και έναν μήνα και μισό.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, καλλιτέχνης και κέντρο γίνονται ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης. Ωστόσο το σχήμα έριξε αυλαία για λίγο στις αρχές του μήνα και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στη διασκέδαση της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του καλλιτέχνη θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου, και θα δώσει ξανά το εναρκτήριο λάκτισμα σε μια σεζόν γεμάτη διασκέδαση!

Frangelico: Πότε κάνει ξανά πρεμιέρα ο Νίκος Κουρκούλης;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024