211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Είσαι μια γλυκιά μπαλάντα: Νέο music video για τον Νίκο Βέρτη

Είσαι μια γλυκιά μπαλάντα Νικος Βερτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του. 

Ο Νίκος Βέρτης ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει δυναμικά στα τέλη Ιουνίου με μια νέα δισκογραφική κυκλοφορία που αναμφίβολα θα αγαπηθεί από το κοινό του. Το νέο του κομμάτι, με τίτλο “Είσαι μια γλυκιά μπαλάντα”, αποτελεί μια νέα κυκλοφορία που θα κάνει εντύπωση, ξεχωρίζοντας ιδιαιτέρως το καλοκαίρι του 2023.

Το κομμάτι, το οποίο κυκλοφορεί από την Heaven Music, φέρει την υπογραφή του ίδιου του καλλιτέχνη, τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική.

Μέσα από αυτό το κομμάτι, ο Βέρτης δείχνει την αυθεντικότητα και την ευαισθησία που τον χαρακτηρίζουν, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μελαγχολίας που συναρπάζει το κοινό.

Το τελευταίο κομμάτι του Νίκου Βέρτη δεν περιορίζεται μόνο στην ακρόαση. Μόλις κυκλοφόρησε και ένα εντυπωσιακό music video για το τραγούδι, το οποίο σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Vangelis Tsaousopoulos.

Το video αποτελεί ένα ενδιαφέρον οπτικοακουστικό ταξίδι που αποδίδει με ευαισθησία την ατμόσφαιρα και το συναισθηματικό βάθος του τραγουδιού.

Παράλληλα με τη μουσική του κυκλοφορία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό του μέσα από τις εμφανίσεις του στο YTON the Music Show. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, έχει την ευκαιρία να μαγέψει τους θαυμαστές του με τη μοναδική του ερμηνεία, ενώ παράλληλα προσφέρει και ένα μέρος για νεαρούς ταλαντούχους καλλιτέχνες, που παίρνουν εμπειρία εμφανιζόμενοι στο πλευρό του.

Είσαι μια γλυκιά μπαλάντα: Νέο music video για τον Νίκο Βέρτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024