211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

MEΛΙSSES: Για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

MEΛΙSSES Συναυλες 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί το δημοφιλές συγκρότημα;

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:00, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού θα φιλοξενήσει μια εξαιρετική συναυλία από τις MEΛΙSSES, το δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού με τη μοναδική του μουσική. Ωστόσο, αυτή η συναυλία θα έχει έναν ιδιαίτερο σκοπό, αφού θα στηρίξει τα παιδιά της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”.

Οι MEΛΙSSES, που αποτελούνται από τους ταλαντούχους μουσικούς Χρήστο Μάστορα, Κώστα Μαυρογέννη και Θάνο Λαΐτσα, ετοιμάζουν μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στις “παρέες που γράφουν ιστορία”. Μέσα από τη μουσική τους “ματιά”, θα παίξουν κάποια από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων, αναδεικνύοντας τη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας και τη σημασία του “Μαζί” στη μουσική τέχνη.

Η επιλογή τραγουδιών θα περιλαμβάνει όλες τις επιτυχίες των μεγάλων ελληνικών συγκροτημάτων, από τους Forminx μέχρι τους Φατμέ και από τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα “Υπόγεια Ρεύματα” και τα “Ξύλινα Σπαθιά”. Επιπλέον, οι MEΛΙSSES θα παρουσιάσουν και μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία.

Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται καλεσμένοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο Πασχάλης, ο frontman των Olympians που εισήγαγε ευρωπαϊκούς ρυθμούς στα εγχώρια μουσικά πρότυπα, ο Μπάμπης Στόκας, τραγουδιστής των Πυξ Λαξ που αποτελούν το πιο επιτυχημένο και επιδραστικό rock συγκρότημα της χώρας και ο Κώστας Τουρνάς, πρωτοπόρος των Poll, θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στη συναυλία. Συνδυάζοντας μοναδικές ερμηνείες και μουσικότητα, οι MEΛΙSSES θυμούνται και τιμούν τα μουσικά συγκροτήματα της Ελλάδας με αυτή την ξεχωριστή συναυλία, την οποία παράγει η Panik Live.

Παράλληλα αναμένεται να δούμε το συγκρότημα και τον Σάκη Ρουβά στην πίστα του «Έναστρον» από το φθινόπωρο, ένα σχήμα που εάν είναι όντως αλήθεια αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις και πάλι.

MEΛΙSSES: Για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024