211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Κουρκούλη

Frangelico Κουρκουλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο με το βουνό από λουλούδια στα πόδια του.

Μετά από μια μικρή διακοπή και μια αλλαγή ονόματος σε Estet, το Frangelico επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο της διασκέδασης της Αθήνας, έχοντας στην πίστα του τον Νίκο Κουρκούλη!

Παλιά, το καλοκαίρι του 2012, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε και πάλι στην πίστα, μαζί με την Πωλίνα Χριστοδούλου. Και τώρα, 11 χρόνια μετά, επέστρεψε για να ξαναφέρει τον πανικό στην πόλη.

Με εντυπωσιακά ονόματα όπως η Τάνια Καρρά και οι Κώστας Ορφανίδης, Στέλιος Λεγάκης, Μαριάννα Κάρα, Λούης Γεωργίου, Χάρης Χαλαμούτης και Αίμιλη Χαραλάμπους, το πρόγραμμα υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης. Στα decks ο Dj Skin.

Η πρεμιέρα του σχήματος έγινε στις 16 Ιουνίου 2023, και πλέον μετρά ενάμιση μήνα ασταμάτητης επιτυχίας. Μάλιστα, το πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε το νυχτερινό κέντρο αποδεικνύει περίτρανα την τεράστια επιτυχία του σχήματος. Σε αυτό, όπως θα δεις παρακάτω, ο οικοδεσπότης τραγουδάει στην πίστα έχοντας στα πόδια του ένα… βουνό από λουλούδια! Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, καλλιτέχνης και κέντρο γίνονται ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης.

Καθώς το Frangelico επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο της νυχτερινής ζωής της Αθήνας, φέρνοντας μαζί του μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών και DJs, αναμένεται να δώσει στην πόλη μια ακόμα παρτίδα αξέχαστων στιγμών και ατελείωτης διασκέδασης.

Frangelico: Μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Κουρκούλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024