211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης και Λένα Ζευγαρά μαζί για 2 εκρηκτικές εμφανίσεις

Fantasia live ιακωβιδης ζευγαρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα απολαύσουμε τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες;

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, το «Fantasia» ξεκίνησε την πορεία του με δυναμική ηγεσία από τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά. Η συνεργασία τους με τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την εντυπωσιακή Χάρις Σάββα καθόρισε ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε, ενώ ο Dj Bobito πρόσθεσε το μουσικό του ταλέντο από τα decks. Μετά από τρεις μήνες συνεχούς επιτυχίας, αποφάσισαν να πάρουν ένα μικρό διάλειμμα.

 

Συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν δύο τελευταία μουσικά shows, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουλίου κλείνοντας για λίγο αυτό τον κύκλο εμφανίσεις. Από τον Σεπτέμβριο, το σχήμα θα επανέλθει και πάλι με το εντυπωσιακό του πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τώρα, οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν και πάλι τις φωνές και τις δυνάμεις τους και θα απογειώσουν το κέφι στη Θεσσαλονίκη και το Μarkiz Experience, την Παρασκευή στις 11 και το Σάββατο, 12 Αυγούστου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς της γενιάς του, επέστρεψε στο Fantasia μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Με ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην ψυχαγωγία, ο καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τις προσωπικές του δισκογραφικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου single του «Αχ καρδούλα μου», και κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Ο Πέτρος Ιακωβίδης μάγεψε το πλήθος με τις εκπληκτικές ερμηνείες, την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με τους πιστούς θαυμαστές του.

Η Λένα Ζευγαρά, από την άλλη, έχει γίνει με γοργούς ρυθμούς μια από τις δημοφιλέστερες λαϊκές τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Οι ζωντανές εμφανίσεις της δημιουργούν μια «μαγική» σύνδεση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Μετά από επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, η Λένα Ζευγαρά ήρθε για πρώτη φορά στο Fantasia. Μας συνεπήρε με τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες, τη σκηνική της παρουσία και τα επιτυχημένα τραγούδια της από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Πόσο σε αγάπησα», «Διαβάστηκε» και «Έλα Έλα».

Πέτρος Ιακωβίδης και Λένα Ζευγαρά μαζί για 2 εκρηκτικές εμφανίσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024