211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Προσωρινό φινάλε για τον Θοδωρή Φέρρη

Posidonio εναρξη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έριξε για λίγο αυλαία το δημοφιλές σχήμα.

Το Posidonio υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη, σε μια πρεμιέρα που ξεσήκωσε το κοινό. Μετά από δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, η αγαπημένη φιγούρα της νυχτερινής διασκέδασης ανακοίνωσε ένα προσωρινό διάλειμμα.

Το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023, ήταν η τελευταία βραδιά για το σχήμα, καθώς η πίστα του Ποσειδωνίου πλέον προετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο. Παρόλα αυτά, οι φανατικοί θα πρέπει να περιμένουν ελάχιστα, καθώς η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του μήνα.

Ο Θοδωρής Φέρρης και το Ποσειδώνιο φαίνεται πως θα αποτελέσουν ένα από τα σημαντικά σχήματα της επόμενης χειμερινής σεζόν. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, συνοδευόμενος από την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου στεκιού της παραλιακής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το κοινό ανυπομονεί ήδη για την επιστροφή τους και τις μελλοντικές εμφανίσεις που θα ακολουθήσουν. Μέχρι τότε, ο Φέρρης και η παρέα του ετοιμάζουν νέες εκπλήξεις και ένα ακόμα ανεπανάληπτο θέαμα για τους λάτρεις του Ποσειδωνίου. Με τη συνδυασμένη δύναμη τους, αναμένεται να συνεχίσουν να κατακτούν τη νυχτερινή σκηνή με μοναδικό τρόπο.

Ο Θοδωρής Φέρρης και το Ποσειδώνιο φαίνεται πως θα αποτελέσουν ένα από τα σχήματα που θα απασχολήσουν και μέσα στην επόμενη χειμερινή σεζόν.

Posidonio: Προσωρινό φινάλε για τον Θοδωρή Φέρρη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024