211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Αντώνης Ρέμος στο Ηρώδειο: Πότε θα τον δούμε εκεί;

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με τον Michael Bolton.

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Αντώνης Ρέμος, θα χαρίσει ακόμα μια μοναδική συναυλία στο κοινό της Αθήνας το επόμενα διάστημα και συγκεκριμένα μέσα στον Σεπτέμβριο. Στις 13 του μήνα, τον τραγουδιστή θα απολαύσουμε στο Ηρώδειο, το κορυφαίο θέατρο συναυλιών στην πρωτεύουσα. Μαζί του θα δούμε και ένα σπουδαίο διεθνές όνομα της μουσικής, τον Michael Bolton.

«Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton «κάτω από την Ακρόπολη», στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη σε ανάρτηση στα social media, όπως θα τη βρεις παρακάτω.

Αντώνης Ρέμος  και  Ελένη Φουρέιρα, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, θα είναι μαζί στην ίδια πίστα τον ερχόμενο χειμώνα, προφανώς στην πίστα του Nox Athens, εκεί όπου τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τους είχαμε δει στην πίστα του Αθηνών Αρένα το 2018 και είχαν κλέψει τις εντυπώσεις, πρωταγωνιστώντας στη διασκέδαση της Αθήνας. Τώρα, ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ακόμα έναν ξεχωριστό χειμώνα εμφανίσεων, που αναμφίβολα θα μείνει και πάλι αξέχαστος.

Ο Αντώνης Ρέμος στο Ηρώδειο: Πότε θα τον δούμε εκεί;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024