211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Οι ευχές από την κόρη της για τα γενέθλιά της

Δέσποινα Βανδή οικογενεια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ξεχωριστή μέρα για την τραγουδίστρια.

Τον Ιούλιο, συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τα γενέθλιά της, δεχόμενη πολλές ευχές από τους φανς της, αλλά η πιο συγκινητική από όλες ήρθε από την ίδια την κόρη της, την 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Μελίνα ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της μαζί με τη μητέρα της Δέσποινα, όπου και έγραψε μια γλυκιά και συγκινητική λεζάντα που αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρο και τους θαυμαστές της.

Στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία, η Μελίνα Νικολαΐδη εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό της για την αγαπημένη της μητέρα. Με λόγια γεμάτα συγκίνηση και αγάπη, αναφέρθηκε στη μητέρα της ως τον καλύτερο άνθρωπο που θα μπορούσε να είχε και υπενθύμισε πόσο ευγνώμον είναι που την έχει στη ζωή της. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, στον καλύτερο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας δώσει το σύμπαν! Είμαστε ευγνώμονες! Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μελίνα.

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης της Δέσποινας Βανδή αμέσως έγινε αντιληπτή από τους διαδικτυακούς της φίλους, με χιλιάδες likes και σχόλια που επιθυμούσαν “χρόνια πολλά” στη γνωστή τραγουδίστρια και αναγνώριζαν τον ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη. Η Δέσποινα Βανδή, παρά την καλλιτεχνική της επιτυχία και την επιβράβευση που έχει λάβει από το κοινό της κατά τη διάρκεια της καριέρας της,  έχει δηλώσει ότι η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο της επίτευγμα. Οι αφιερώσεις της στα παιδιά της είναι συχνές, και δεν παραλείπει να τους εκφράσει την αγάπη και την υποστήριξή της μέσα από κάθε ευκαιρία που της δίνεται.

Την τραγουδίστρια τον ερχόμενο χειμώνα θα δούμε σε εμφανίσεις στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στην πίστα του Βοτανικού.

Δέσποινα Βανδή: Οι ευχές από την κόρη της για τα γενέθλιά της

Βανδή: Γενέθλια για την τραγουδίστρια - «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά» γράφει η κόρη της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024