211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαλού: Παρουσιάζει τα «Studio Sessions»

Μαλού Studio Sessions
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ψηφιακό άλμπουμ που περιλαμβάνει ζωντανές ερμηνείες τραγουδιών.

Η Μαλού μας χαρίζει ένα μοναδικό μουσικό καλοκαίρι με τα «Studio Sessions», αποκλειστικά στο Spotify. Πρόκειται για ένα ψηφιακό άλμπουμ που περιλαμβάνει ζωντανές ερμηνείες τραγουδιών από τη δισκογραφία της Μαλούς, καθώς και ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών από άλλους καλλιτέχνες.

Η τραγουδίστρια θα κυκλοφορεί ένα νέο κομμάτι κάθε εβδομάδα, και τα κομμάτια εν τέλει θα δημιουργήσουν το ψηφιακό άλμπουμ με τίτλο “Studio Sessions” που θα περιλαμβάνει 11 νέες ηχογραφήσεις. Ο δίσκος θα ολοκληρωθεί στη 1 Σεπτεμβρίου 2023, που συμπίπτει με την κυκλοφορία των τριών τελευταίων τραγουδιών της Μαλούς. Μέχρι τώρα, τρία νέα live κομμάτια έχουν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα και μπορείς να τα ακούσεις παρακάτω. Πρόκειται για τα «Του έρωτα και της φωτιάς», «Υπερβολές» και «Σε όλα ναι».

Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει εμφανίσεις στο Χάραμα της Πάτρας, ενώ τον περασμένο χειμώνα την απολαύσαμε σε εμφανίσεις στο  Cabaret Athens μαζί με τον Νίκο Απέργη, μια συνεργασία που άφησε το στίγμα της στη διασκέδαση της πόλης.

Μαλού: Παρουσιάζει τα «Studio Sessions»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024