211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς – Akanthus- Sfera Summer Festival

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα δυναμικό live από τη μεγάλη γιορτή της μουσικής στις 3 Σεπτεμβρίου!

Μπορεί να διεκόπη για ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής, οργανωμένη από τον Sfera fm, συνεχίζεται και εξακολουθεί να μας χαρίζει μοναδικές βραδιές διασκέδασης και ατελείωτου χορού. Ύστερα από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Παντελή Παντελίδη και της Πάολα στο Sfera Summer festival και στο stage του Akanthus Club , η διοργάνωση ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μια βραδιά με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, που δεν είναι άλλος από τον Διονύση Σχοινά.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που μας ξεσηκώνει με τον ξέφρενο και χορευτικό ρυθμό των τραγουδιών του, αλλά και μας ταξιδεύει με τις μαγευτικές μπαλάντες του, θα μας χαρίσει ένα μοναδικό ζωντανό πρόγραμμα, την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου στο αγαπημένο στέκι της πόλης. Ο Διονύσης Σχοινάς αποχαιρετά μαζί μας το καλοκαίρι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, σε μια βραδιά ατελείωτου κεφιού, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως από όπου κάνει το πέρασμά του, αφήνει ισχυρό το στίγμα του, όπως ακριβώς και με την τελευταία σειρά εμφανίσεών του στη Μύκονο, όπου έσπασε ταμεία, αλλά και τα μοναδικά live των τελευταίων χρόνων στο 4711 που μας έχουν ξεσηκώσει. Διονυσης Σχοινας 4711 αποτελούν ένα αχτύπητο συνδυασμό διασκέδασης που φυσικά θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν! Προς το παρόν όμως, θα χαρίσει στο κοινό του στην Αθήνα, την απίθανη αυτή βραδιά!

ΑΚΑΝΘΟΥΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για την εμφάνιση του Διονύση Σχοινα στις 3 Σεπτεμβρίου είναι 211-7707570

ΑΚΑΝΘΟΥΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Η Τιμή φιάλης στην συναυλία του Διονύση Σχοινά στο Ακάνθους είναι 100 Ευρώ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024