211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Σύντομα θα μας συστήσει το νέο της τραγούδι

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει με νέα επιτυχία

Ακόμα μια άκρως επιτυχημένη σεζόν κλείνει για τη Δέσποινα Βανδή. Ύστερα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», τις συνεργασίες της επί σκηνής με το Νίκο Οικονομόπουλο στην πίστα του «Fever » και με τον Στέλιο Ρόκκο στο «ΘΕΑ», αλλά και την τελευταία δισκογραφική της επιτυχία, «Τι σημασία έχει», η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να ειστρέψει δισκογραφικά με νέα επιτυχία, μέσα στις επόμενες μέρες.

Για την ακρίβεια, την περίοδο αυτή, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τη νέα της κυκλοφορία, που θα υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Σύντομα, θα μας συστήσει το νέο της αυτό τραγούδι, ενώ την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Και μπορεί να μην μας αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το ότι βρίσκονται στο στούντιο, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι το νέο τραγούδι θα αποτελέσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Εν αναμονή της νέας αυτής επιτυχίας λοιπόν, όπως επίσης και της ανακοίνωσης της επόμενης συνεργασίας της Δέσποινας σε κάποια μεγάλη πίστα της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024