211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico Athens: Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμα;

Frangelico Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιτυχία συνεχίζεται για τον Νίκο Κουρκούλη. 

Το πρώην Estet, Frangelico, επέστρεψε δυναμικά στο νυχτερινό στίγμα της Αθήνας, με τον Νίκο Κουρκούλη να κλέβει την παράσταση! Μαζί του, η εκπληκτική Τάνια Καρρά και μια ομάδα που απαρτίζουν οι Κώστας Ορφανίδης, Στέλιος Λεγάκης, Μαριάννα Κάρα, Λούης Γεωργίου, Χάρης Χαλαμούτης και Αίμιλη Χαραλάμπους, υπό τις μουσικές επιλογές του DJ Skin.

Από την πρεμιέρα του στις 16 Ιουνίου 2023, το σχήμα έχει μπει σε έναν μήνα ατελείωτης επιτυχίας. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το εντυπωσιακό πρόγραμμα καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό, προσελκύοντας τόσο τους συνήθεις πελάτες όσο και διάσημες παρουσίες.

Πρόσφατα, μεταξύ των διάσημων προσώπων σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια βρέθηκε ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος όχι μόνο παρευρέθηκε στο κέντρο αλλά και εμφανίστηκε στη σκηνή δίπλα στον οικοδεσπότη, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του και κερδίζοντας θερμά χειροκροτήματα από το κοινό.

Απολαύστε ένα απόσπασμα από αυτή την ηλεκτρική ατμόσφαιρα στο βίντεο που μοιράστηκε το ίδιο το κέντρο.

Frangelico Athens: Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με το πρόγραμμα;

Μετά από μήνες λάμψης και επιτυχίας, το Frangelico Athens αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη διασκέδασης στην Αθήνα. Με τον Νίκο Κουρκούλη να ηγείται του προγράμματος και μια εντυπωσιακή ομάδα καλλιτεχνών να συνθέτει το καστ, κάθε βράδυ είναι μια νέα ευκαιρία για αξέχαστες εμπειρίες και άφθονο κέφι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024