211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το δεύτερο μου σπίτι: Νέο τραγούδι από τον Νικηφόρο

Το δεύτερο μου σπίτι στιχοι Νικηφορος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία έρχεται από εκείνον! 

Ο αγαπημένος Νικηφόρος επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση συναισθημάτων. Μετά την επιτυχία του “Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι”, ο Νικηφόρος παρουσιάζει το “Το Δεύτερο Μου Σπίτι”, ένα τραγούδι που αναμένεται να κλέψει τις καρδιές των φαν του.

Ο Νικηφόρος επιλέγει να μας παρουσιάσει ένα μουσικό αποτέλεσμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ανεβάζοντας τον πήχη της δημιουργικότητας. Η μουσική του τελευταίου τραγουδιού φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Αβραμόπουλου, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Από το teaser που μοιράστηκε μέσω των social media, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που θα μας κατακλύσει με την ένταση των συναισθημάτων του.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, ο Νικηφόρος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Νίνο για ένα μοναδικό καλοκαίρι στο Romeo Club. Κάθε εβδομάδα, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τις εκρηκτικές εμφανίσεις των Ματίνα Ζάρα και Χριστίνα Μηλιού.

Με το “Το Δεύτερο Μου Σπίτι”, ο Νικηφόρος αναμένεται να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά, δείχνοντας την ατελείωτη δυναμική του στον χώρο της μουσικής. Με μελωδίες που αγγίζουν και στίχους που μας συναρπάζουν, ο καλλιτέχνης μας υπόσχεται ένα ακόμα μουσικό ταξίδι που θα μας αφήσει απόλυτα ενθουσιασμένους!

Το δεύτερο μου σπίτι: Νέο τραγούδι από τον Νικηφόρο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024