211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Oικονομόπουλος- Παπαδοπούλου: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα στο ΘΕΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αφοσιωμένοι στις πρόβες οι δύο καλλιτέχνες

Mια μέρα μονάχα χωρίζει πλέον το κοινό τους από τη μεγάλη τους πρεμιέρα στην πίστα του «ΘΕΑ», αφού είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 28 Αυγούστου. Νίκος Οικονομόπουλος και Λένα Παπαδοπούλου βρίσκονται σε συνεχόμενες πρόβες -από όπου είναι τραβηγμένη και η παραπάνω φωτογραφία- προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό τους ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, που το μόνο βέβαιο είναι πως θα αγαπηθεί πολύ.

Για πρώτη φορά στη μουσική τους πορεία οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται και μας κάνουν να ανυπομονούμε για την μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας, όπου και οι δύο ανανεωμένοι και με ρεπερτόριο χρόνων να τους ακολουθεί θα κάνουν το κέφι να… ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Οι αμέτρητες επιτυχίες τους θα μας χαρίσουν μοναδικές βραδιές, ενώ η χημεία μεταξύ τους απομένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη, όμως, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία των προβών τους, οι δυο τους βρίσκονται σε τρελά κέφια με τη συνεργασία αυτή που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γλεντζέδων της νυχτερινής Αθήνας. Ακόμα ένα σχήμα φωτιά έρχεται να προστεθεί στο χάρτη της νυχτερινής ζωής της πόλης από αύριο και να αλλάξει όλα τα δεδομένα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024