211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πόσο σε θέλω: Κωνσταντίνος Αργυρός και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους

Πόσο σε θέλω αργυρος βανδη συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ερμηνεύουν μαζί ένα ήδη αγαπημένο τραγούδι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική συνεργασία που έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή των φετινών Mad VMA και τραγουδούν «Πόσο Σε Θέλω».

Οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα μοναδικό act που ξεσήκωσε, σε παραγωγή του Μάριου Ψιμόπουλου. Το «Πόσο Σε Θέλω» είναι σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Κωνσταντίνου Αργυρού και Πέτρου Ιακωβίδη, κυκλοφορεί από την Panik Platinum και περιλαμβάνεται στο πολυπλατινένιο album «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με το συγκρότημα MΕΛΙSSES. Από την άλλη, ο τραγουδιστής φέτος τον χειμώνα, από την πίστα του Teatro Athens, μαζί με τον Σάκη Ρουβά παρουσίασε ένα πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησε στην αθηναϊκή διασκέδαση. Πλέον, πραγματοποιεί συναυλίες ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το «ELPIDA tour» με το οποίο πραγματοποιεί εμφανίσεις και βρίσκεται και πάλι κοντά στο κοινό του σε πολλές διαφορετικές πόλεις.

Πόσο σε θέλω: Κωνσταντίνος Αργυρός και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024