211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατάλληλη Στιγμή: Teaser της νέας επιτυχίας της Ειρήνης Μερκούρη

Κατάλληλη Στιγμή στιχοι ειρηνη μερκουρη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσέ το και πάρε μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα.

Η Ειρήνη Μερκούρη επανέρχεται δυναμικά με μια νέα κυκλοφορία που έχει τον τίτλο «Κατάλληλη Στιγμή» και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records. Ήδη, από το Σάββατο, 8 Ιουλίου θα κυκλοφορεί αποκλειστικά από ορισμένα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε.

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης υπογράφει τη μουσική της νέας επιτυχίας ενώ ο Δημήτρης Τσάφας τους στίχους. Παράλληλα με το νέο κομμάτι θα κυκλοφορήσει και το music video του.

Η Ειρήνη Μερκούρη «σφράγισε» τα ‘00s με την φωνή της. Από το πρώτο της κιόλας album, το «Να Φυσάει Η Άνοιξη», το 2001, κατάφερε να ξεχωρίσει και κάθε της τραγούδι να μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών. Η δισκογραφία της περιλαμβάνει συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς και τραγούδια που κατέκτησαν τις καρδιές του κοινού και τις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και παραμένουν διαχρονικές επιτυχίες έως και σήμερα, όπως τα «Συντέλεια», «Μείνε Μαζί Μου Απόψε», «Που Να Φανταστώ», «Έμαθα Να Ζω Χωρίς Εσένα», «Δυό Μας» με τον Αντώνη Ρέμο, «Σε Πήρα Σοβαρά» με τον Σαρμπέλ, «Κράτα Με Ξανά», «Πάμε Γι’ Άλλα», «Άργησες», «Ναι» και πολλά άλλα. Τώρα, ετοιμάζεται να μας συστήσει το πρώτο της κομμάτι με τη νέα της δισκογραφική, Panik Records, της οποίας έγινε μέλος πρόσφατα!

Κατάλληλη Στιγμή: Teaser της νέας επιτυχίας της Ειρήνης Μερκούρη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024