211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Oικονομόπουλος- Παπαδοπούλου: Κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 28/8!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα του «Θέα Live» θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του «Θέα Live», αφού μόλις πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως στην πίστα του θα ενώσουν τις φωνές τους δύο από τους πιο αγαπημένους εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, που δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Οικονομόπουλο και και τη Λένα Παπαδοπούλου. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής, και μας κάνουν να ανυπομονούμε για το βέβαια άρτιο αποτέλεσμα που θα μας παρουσιάσουν.

Οι πρόβες είναι πυρετώδεις και η μεγάλη πρεμιέρα προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 28 Αυγούστου, όπου οι δύο καλλιτέχνες θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα ρεπερτόριά τους ενωμένα και το μόνο βέβαιο είναι πως θα αναδειχθούν σε ένα από τα τοπ σχήματα του φετινού καλοκαιριού.

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τη στιγμή που το αγαπημένο στέκι της Αθήνας θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό και θα μας χαρίσει μοναδικές βραδιές ατελείωτης διασκέδασης, πάντα με βασικό χαρτί του το μόνιμο πλέον Νίκο Οικονομόπουλο. Λίγο καιρό έπειτα από το τέλος των εμφανίσεων της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου, τη σκυτάλη παίρνουν δύο μεγάλες φωνές που φυσικά ανυπομονούμε να ακούσουμε μαζί on stage. Εν αναμονή της λαμπερής και πολυαναμενόμενης πρεμιέρας λοιπόν!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024