211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη: Σε μια νέα συνεργασία που θα ξεχωρίσει

Κατερίνα Στικούδη 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην πορεία της. 

Η Κατερίνα Στικούδη κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην πορεία της φέτος, συνεργάζεται με εκπρόσωπο της φετινής Eurovision. Βέβαια, δεν πρόκειται για την Ελλάδα ή την Κύπρο, αλλά θα τη δούμε σε συνεργασία με την αποστολή της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, σε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού “Evidemment”, της φετινής Γαλλικής συμμετοχής στη Εurovision.

Η ανάρτηση που  έγινε στο Instagram γράφει: «Μεγάλο βήμα στην δισκογραφική της πορεία κάνει η εκρηκτική popstar Κατερίνα Στικούδη! 👏🏼

Η Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, σε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού “Evidemment”, της φετινής Γαλλικής συμμετοχής στην @eurovision

Το “Evidemment” (Duet Version) που θα κυκλοφορήσει στις 23/06 από την Universal Music της Γαλλίας, αποτελεί τη μουσική σύμπραξη των δυο τραγουδιστριών οι οποίες ερμηνεύουν το κομμάτι, η καθεμιά στην μητρική της γλώσσα.

Με την La Zarra στα Γαλλικά και την Κατερίνα Στικούδη στα Ελληνικά (σε στίχους του Αντώνη Παππά), το «πάντρεμα» αυτό καθώς και η χημεία τους να είναι μαγική! 😍

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τέλη Απρίλη και καθώς η La Zarra βρισκόνταν σε promo περιοδεία για την συμμετοχή της στην Eurovision.

Χρειάστηκαν μόνο κάποιες διαδικτυακές συναντήσεις, δημιουργικότητα και καλή διάθεση
για να οδηγήσουν στη δημιουργία του “Evidemment” (Duet Version) που αφορμάται στοιχεία από 80’s, discο pop & Vogueing.

H @stikoudikaterin βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής της, τόσο στο μουσικό όσο και στο τηλεοπτικό της τοπίο… Το 2024 μάλιστα θα την απολαύσουμε στο Europride, όπου είναι πρέσβειρα. Το Europride θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2024!». 

Κατερίνα Στικούδη: Σε μια νέα συνεργασία που θα ξεχωρίσει

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024