211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης: Η Τεχνόπολη ο τελευταίος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

14 και 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας του

Έχει πραγματοποιήσει ακόμα τρεις συναυλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Αθήνα, κι όμως, όλες τους έγιναν ανάρπαστες από το κοινό του, μιας και κατέληξαν να είναι sold out από πολύ νωρίς. Παράλληλα, ο τελευταίος του live δίσκος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία επιτυχίας, αφού βρέθηκε στις πρώτες θέσεις πωλήσεων το χειμώνα. Και τώρα, ο Γιάννης Χαρούλης, θα εισπράξει και πάλι την επιτυχία αυτή αλλά και την αγάπη του κόσμου, με δύο ακόμα εμφανίσεις την Τεχνόπολη, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αδιαχώρητο.

Οι δύο τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας του, που είναι προγραμματισμένοι για την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης, στο Γκάζι, και η Τεχνόπολη τις δύο αυτές μέρες θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Για ακόμα μια φορά, το κοινό του θα απολαύσει τη μοναδική συνάντηση κρητικής παράδοσης και σύγχρονου ρυθμού, που ενώνει με δεξιοτεχνικό τρόπο στη μουσική του και αποκτά ένα μοναδικό προσωπικό μουσικό ύφος, που κανείς δεν θα μπορούσε να αντιγράψει.

Οι δύο αυτές βραδιές θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή του περιοδεία, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο ίδιος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να μας κρατήσει μέσα στις λίγες αυτές ώρες το ενδιαφέρον ζωντανό και αμείωτο, όπως κάνει πάντοτε άλλωστε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024