211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Επιστρέφει με τον Νίκο Κουρκούλη στην πίστα του

Frangelico κουρκούλης 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιοι θα τον πλαισιώνουν το καλοκαίρι 2023;

Επιστρέφοντας στη διασκέδαση με αέρα ανανέωσης το Frangelico, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της νυχτερινής Αθήνας. Μετά από μια περίοδο ανανέωσης και αλλαγής ονόματος, ο χώρος επανέρχεται δυναμικά, έτοιμος να υποδεχτεί τους λάτρεις της διασκέδασης. Στο επίκεντρο της δράσης βρίσκεται ο αγαπημένος Νίκος Κουρκούλης έτοιμος να ξεσηκώσει τους πάντες με τον μοναδικό του ρυθμό.

Η επιστροφή του Κουρκούλη στην πίστα αυτού του θρυλικού νυχτερινού μαγαζιού αναμένεται να είναι αξέχαστη. Μαζί του, μια λαμπερή ομάδα καλλιτεχνών έτοιμη να αναστατώσει τις νύχτες των Αθηνών.

Από την εκρηκτική Τάνια Καρρά έως τους ξεχωριστούς Κώστα Ορφανίδη, Στέλιο Λεγάκη, και άλλους, η πίστα του Frangelico υπόσχεται να μαγέψει με τον πλούτο του προγράμματός της.

Η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος ορίζεται για την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, με την υπόσχεση για συνεχόμενες θεαματικές νύχτες κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Νίκος Κουρκούλης και το Frangelico ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, φέρνοντας τη διασκέδαση σε νέα ύψη και αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στο νυχτερινό τοπίο της πόλης. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία, όπου η μουσική και η διασκέδαση συναντούν την πολυτέλεια και την αίσθηση της αξεπέραστης διασκέδασης στην Αθήνα.

Frangelico: Επιστρέφει με τον Νίκο Κουρκούλη στην πίστα του

Ο Νίκος Κουρκούλης στο «Frangelico bouzouki club»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024