211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Σταμάτης Γονίδης σε μια μοναδική εμφάνιση στο Πόρτο Ράφτη

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να μας χαρίζει ατελείωτο κέφι

Μια μοναδική βραδιά θα χαρίσει και πάλι στο αθηναϊκό κοινό του ο Σταμάτης Γονίδης. Ο διάσημος τραγουδιστής, που ακολουθείται από ατελείωτους φανατικούς θαυμαστές σε ό,τι κι αν κάνει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών της καριέρας του, θα εμφανιστεί την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, στο «WET beach bar», σε συνεργασία με το «Dream Coast», στο Πόρτο Ράφτη και αναμένεται να επικρατήσει πανικός.

Σε μια βραδιά που θα ξεκινήσει περίπου στις 23.00, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί πάνω στο stage και θα μας χαρίσει μια βραδιά που θα είναι γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούρια, κέφι και διασκέδαση. Το αγαπημένο στέκι έκανε μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε, αφού ο Σταμάτης  Γονίδης αποτελεί εγγύηση επιτυχίας και διασκέδασης.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, τις τελευταίες του εμφανίσεις στην πίστα του «Frangelico», με τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπου επικρατούσε συνεχώς το αδιαχώρητο. Ελπίζουμε και αυτό το χειμώνα να τον δούμε σε μια εξίσου δυναμική συνεργασία έκπληξη, που θα κάνει το χειμώνα αυτό να μοιάζει διαφορετικό από τους άλλους. Προς το παρόν, βρισκόμαστε εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς της Παρασκευής, όπου το μόνο βέβαιο είναι πως θα παραμείνει αξέχαστη στις μνήμες των θαμώνων για πολύ καιρό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024