211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει και πάλι σε ζωντανές εμφανίσεις!

εμπατη πανταζής
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Που θα εμφανίζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την απόλυτη διασκέδαση και τον ατελείωτο χορό, οπότε ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα μπορούσε να να μην κάνει και αυτός το πέρασμά του από τη Μύκονο, το νησί που ξέρει πως να κάνει τον κόσμο του να διασκεδάζει ασταμάτητα. Έτσι, ο διάσημος διασκεδαστής, θα χαρίσει σε όσους παραβρίσκονται στο νησί των Ανέμων ένα μοναδικό τριήμερο εμφανίσεων, φιλοξενούμενος στην πίστα του «Cabaret».

Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων του Γιώργου Σαμπάνη και της Τάμτα, όπου ξεσήκωσαν από την πίστα αυτή, όλο το καλοκαίρι, το κοινό τους στη Μύκονο, τώρα το στόχο αυτό αναλαμβάνει ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της διασκέδασης. Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, και για το επόμενο τριήμερο, το κέντρο αναμένεται να γίνει το hot spot του νησιού.

Και όχι άδικα, αφού οι επιτυχίες που κουβαλά σε όλη αυτή τη μουσική του πορεία είναι πολλές και αγαπημένες. Και ποιος δεν θα θελε λοιπόν να χορέψει στους ρυθμούς των επιτυχιών αυτών και να περάσει μια μοναδική βραδιά με την καλύτερη μουσική παρέα; Άλλωστε, το κοινό του έχει αρκετό καιρό να τον απολαύσει σε κάποια πίστα, αφού η τελευταία του εμφάνιση στο «Romeo» με την Βασιλική Νταντά, τον Θοδωρή Φέρρη, τον Γιώργο Δασκαλάκη και τον Tus έριξε αυλαία πριν αρκετούς μήνες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024