211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έμπατη North: Επιστρέφει με Δημήτρη Γιώτη και Κατερίνα Στανίση

Έμπατη North στανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο Κυριάκος Κυανός.

Δημήτρης Γιώτης, Κατερίνα Στανίση και Κυριάκος Κυανός ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα νέο ζωντανό πρόγραμμα από το Εμπατή North που θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης το καλοκαίρι αυτό. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ το μοναδικό πρόγραμμά τους θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο και θα κάνει τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο.

Το περασμένο χειμώνα, την Κατερίνα Στανίση είδαμε πάλι στην ίδια πίστα. Η συνεργασία της με τον Χάρη Κωστόπουλο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και η ίδια πήρε το πράσινο φως για ακόμα μια σεζόν στην ίδια πίστα. Από την άλλη, τον Δημήτρη Γιώτη είδαμε τελευταία φορά σε εμφανίσεις στην Αθήνα στην του Cabana Live Stage, ενώ τον Κυριάκο Κυανό στο Bodega Live Experience.

Τώρα τα τρία αυτά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου, με μεγάλη εμπειρία στη ζωντανή διασκέδαση, ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι στην πόλη. Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε το νυχτερινό κέντρο προκειμένου να κάνει γνωστή αυτή τη νέα συνεργασία του.

Έμπατη North: Επιστρέφει με Δημήτρη Γιώτη και Κατερίνα Στανίση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024