211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παύλος Παυλίδης & Τhe B-Movies: Για μια μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Σεπτέμβρης ανοίγει με μια από τις καλύτερες συναυλιακές επιλογές!

Μπορεί το κοινό τους στην Αθήνα, που μάλιστα είναι ατελείωτο, να μην τους έχει απολαύσει σε κάποια ζωντανή εμφάνισή τους μέχρι στιγμής, όμως, Παύλος Παυλίδης και B-movies μας επιφυλάσσουν μια μοναδική βραδιά, με την έλευση του φθινοπώρου. Την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμφάνιση, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, έναν από τους αγαπημένους συναυλιακούς χώρους της εποχής εκείνης.

Με μουσικές αποσκευές χρόνων, επιτυχίες από τη σόλο καριέρα του αλλά και την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, που αγαπάμε μέχρι και σήμερα, ο Πάυλος Παυλίδης θα μας χαρίσει μια αξεπέραστη βραδιά, από τις τελευταίες καλύτερες του φετινού καλοκαιριού. Από τα ανεβαστικά κομμάτια που μας κάνουν να χορεύουμε ασταμάτητα στο ρυθμό τους, μέχρι αγαπημένες μπαλάντες, όπως ο «Βροχοποιός» και η «Λευκή καταιγίδα», το πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει και πάλι τα πάντα και θα κάνουν το κοινό τους να περάσει υπέροχα.

Και φυσικά, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς, αφού θα είναι μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που θα έχουν οι θαυμαστές τους να τους απολαύσουν ζωντανά, μιας και τους χειμώνες δεν συνηθίζουμε να τους βλέπουμε σε κάποια συνεχόμενη σειρά εμφανίσεων σε κάποια μουσική σκηνή. Εν αναμονή της μοναδικής αυτής στιγμής!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024