211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Ακόμα μια εβδομάδα άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων

Romeo Club εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Νικηφόρος έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην παραλιακή. 

Δύο μοναδικά, επιτυχημένα και πολύ αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δηλαδή ο Νικηφόρος και ο Νίνο, φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους και να μας χαρίζουν ένα μοναδικό καλοκαίρι από τον χώρο του Romeo Club, κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Οι δύο καλλιτέχνες, έχουν στο πλευρό τους τη Ματίνα Ζάρα και τη Χριστίνα Μηλιού, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, 20 Απριλίου, και έκτοτε χαρίζουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Από τις βραδιές της περασμένης εβδομάδας  δεν έλειψαν και επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το μοναδικό τους πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων, με το πρόγραμμα διασκέδασαν και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί, ενώ ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

Romeo Club: Ακόμα μια εβδομάδα άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων

Μάλιστα, οι τραγουδιστές δεν έλειψαν να ανέβουν στην πίστα συνοδεύοντας και τον οικοδεσπότη, Νικηφόρο, και μαζί τραγούδησαν κλέβοντας το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς.

Όπως θα περίμενε κανείς, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε αυτή τη μικρή συνύπαρξη. Κάθε εβδομάδα για το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο είναι και μια μεγάλη επιτυχία, ενώ ποτέ δεν λείπουν από εκεί οι επώνυμες παρουσίες που συρρέουν να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024