211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Panik

Κωνσταντίνος Αργυρός νεα επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τα στιγμιότυπα από την υπογραφή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να μετρά και άλλα χρόνια συνεργασία με την Panik Platinum, μιας και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται στη συγκεκριμένη δισκογραφική στέγη από το 2017 και τώρα, ετοιμάζεται να διανύσει την έβδομη χρονιά συνεργασίας του με τη δισκογραφική εταιρεία. Η τελευταία έκανε γνωστή τη συνεργασία, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την στιγμή της υπογραφής στο instagram γράφοντας:

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Platinum συνεχίζουν τον δρόμο των τεράστιων κι ασταμάτητων επιτυχιών που μαζί δημιουργούν από το 2017, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους! Η υπογραφή των νέων συμβολαίων με τους συνιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, έγινε μέσα σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του team της εταιρείας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις και η Panik Platinum είναι πανέτοιμοι για τα επόμενα κοινά τους βήματα! Από το 2017, οπότε και ξεκίνησε η συνεργασία τους, η Panik Platinum και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές κι έχουν γράψει μουσική ιστορία, χαράσσοντας μία άκρως επιτυχημένη, διαρκώς ανοδική και ιδιαίτερης αισθητικής διαδρομή, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στις live εμφανίσεις».

Ο καλλιτέχνης, φέτος τον χειμώνα, πό την πίστα του Teatro Athens, μαζί με τον Σάκη Ρουβά παρουσίασε ένα πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησε στην αθηναϊκή διασκέδαση. Πλέον, πραγματοποιεί συναυλίες ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το «ELPIDA tour» με το οποίο πραγματοποιεί εμφανίσεις και βρίσκεται και πάλι κοντά στο κοινό του σε πολλές διαφορετικές πόλεις.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Panik

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024