211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mενιδιάτης- Χολίδης συνεχίζουν να κρατούν τα πρωτεία της νύχτας!

χολιδης μενιδιατης frangelico
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το σχήμα του «Frangelico» συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία!

Tον πέμπτο μήνα ζωής διανύει το σχήμα του «Frangelico», και συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα της νυχτερινής ζωής της πόλης. Και φυσικά όχι άδικα, αφού στη σκηνή του φιλοξενεί δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης και της ελληνικής δισκογραφίας, που δεν είναι άλλοι από τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη. Οι δύο καλλιτέχνες, έχοντας στο πλευρό τους τη Βασιλική Νταντά να ολοκληρώνει το σχήμα φωτιά, μας χαρίζουν ξέφρενες καλοκαιρινές βραδιές με τις ατελείωτες επιτυχίες τους.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, όσοι ξέρουν να διασκεδάζουν πραγματικά γνωρίζουν ποιος είναι ο απόλυτος προορισμός της πόλης, που μας κάνει να διασκεδάζουμε ασταμάτητα και κρατά τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε τρελά κέφια.

Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν την καλύτερη χημεία επί σκηνής και αυτό φαίνεται, με αποτέλεσμα να κάνουν το κοινό τους να περνά υπέροχα, έχοντας δημιουργήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα. Ομολογουμένως, ένα από τα σχήματα που κάνει το κέφι να χτυπά κόκκινο κάθε φορά, και που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Η περσινή και πρώτη συνεργασία τους στην ίδια πίστα γνώρισε την απόλυτη επιτυχία, και οι δύο καλλιτέχνες την συνεχίζουν αμείωτη και φέτος!

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024