211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης- Νέο τραγούδι- Ole

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις κυκλοφόρησε η συνεργασία του με τον διεθνούς φήμης, Mohombi.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τσαλίκης συνεργάζεται με καλλιτέχνη διεθνούς απήχησης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει την ανοδική πορεία του ασυγκράτητος, και αυτή τη φορά μας χαρίζει μια νέα επιτυχία σε συνεργασία με τον Mohombi. Ο τελευταίος, μετρά ήδη πολλές συνεργασίες με μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ανάμεσά τους ο Pitbull, ο Shaggy, ο Αkon αλλά και η Nicole Scherzinger.

Και τώρα έφτασε η στιγμή, οι δύο καλλιτέχνες να μας χαρίσουν ένα δυναμικό ντουέτο, που αναμένεται να χορευτεί ασταμάτητα και να γνωρίσει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό των δύο καλλιτεχνών. Με τίτλο «Ole», το νέο αυτό τραγούδι μας συστήθηκε πρόσφατα, ενώ το καλοκαιρινό βίντεο κλιπ του μας παρασύρει στον χορευτικό ρυθμό του και μας κάνει να μην θέλουμε να τελειώσει η ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Ύστερα από το Απαγορευμένο 3, που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγο καιρό, ο μοναδικός καλλιτέχνης μας χαρίζει μια ακόμα μεγάλη επιτυχία που θα λατρέψουμε. Και φυσικά εμπλούτισε ακόμα περισσότερο το ρεπερτόριό του για τις επόμενες ζωντανές εμφανίσεις του. Μετά την περσινή σεζόν, στην πίστα του «Central Live» με τον Πάνο Καλίδη και τη Βασιλική Νταντά, το κοινό του περιμένει σίγουρα κάτι εξίσου δυναμικό. Και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Τσαλίκης θα μας εκπλήξει και πάλι ευχάριστα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024