211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Απέργης: Πότε κυκλοφορεί η νέα του επιτυχία «Γελάς»;

Νίκος Απέργης γελας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία συνεργασία που δεν περιμέναμε να δούμε! 

Ο Νίκος Απέργης ετοιμάζεται να μας συστήσει το ολοκαίνουριο κομμάτι «Γελάς» που αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με music video την Πέμπτη 18 Μαΐου, από την Panik Platinum.

Μάλιστα, πρόκειται για μία συνεργασία που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε, μιας και τη μουσική στο κομμάτι συπνυογράφει ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο ο τραγουδιστής συνεργάζεται για πρώτη φορά, με τον Κωνσταντίνο Παντζή ενώ οι στίχοι ανήκουν στην  Ελεάννα Βραχάλη. Τα έσοδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το συγκεκριμένο κομμάτι θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Cabaret Athens  και τραγουδιστής συνέχισαν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό όσο ελάχιστοι, επέστρεψε στην εν λόγω σκηνή από τις 8 Οκτωβρίου 2022, όταν έκανε και την πρεμιέρα του, και παρουσίασε μια μοναδική σεζόν έχοντας στο πλευρό του τη Μαλού Κυριακοπούλου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ένα μοναδικό πρόγραμμα. Πλέον το σχήμα συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το The Stage Club, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Νίκος Απέργης: Πότε κυκλοφορεί η νέα του επιτυχία «Γελάς»;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024