211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Στις πρώτες τάσεις με το «Οδός Μοναξιάς»

Νίκος Οικονομόπουλος οδος μοναξις 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε και επίσημα με το music video του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, επέστρεψε με μια νέα επιτυχία που ήδη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα hits αυτό το διάστημα. Έτσι και αλλιώς, ο καλλιτέχνης δε μας έχει συνηθίσει σε κάτι λιγότερο. Αυτή τη φορά, το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε από την Ηeaven Music έχει τον τίτλο «Οδός Μοναξιάς».

Ο Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει τη μουσική αυτού του κομματιού, ενώ η Ελένη Γιαννατσούλια τους στίχους. Τώρα κυκλοφορεί και επίσημα μαζί με το music video του σε σκηνοθεσία του Nick Marianos, ενώ το βίντεο, μέσα σε λίγες μόλις ώρες κυκλοφορίας κατάφερε να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο Youtube!

Παράλληλα, για ακόμα μία σεζόν, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνέχισε την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέρσι αποτέλεσε ίσως το πιο επιτυχημένο σχήμα της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος η επιτυχία επαναλήφθηκε. Πλέον, μετά από το φαντασμαγορικό του φινάλε, βρίσκεται σε τουρ σε Αμερική και Αυστραλία ενώ αναμένεται να είναι και πάλι πίσω στην Ελλάδα για συναυλίες και εμφανίσεις μέσα στον Ιούνιο.

O Νίκος Οικονομόπουλος σε παλαιότερες εμφανίσεις του: 

Νίκος Οικονομόπουλος: Στις πρώτες τάσεις με το «Οδός Μοναξιάς»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024