211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ερμού: Έριξε αυλαία η Άννα Βίσση μετά από 5 μήνες

Hotel Ερμού αννα βισση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες βίντεο από την τελευταία της βραδιά. 

Το Σάββατο 6 Μαΐου στο Hotel Ερμού, άνοιξαν οι πύλες για τελευταία φορά φιλοξενώντας την Άννα Βίσση σε ένα αξέχαστο σόου. Μετά από πέντε μήνες γεμάτους επιτυχία και ανεπανάληπτες εμφανίσεις, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποχαιρέτησε το κοινό της με ένα φαντασμαγορικό φινάλε.

Το Hotel Ermou, που κατέκτησε τις Τετάρτες, Παρασκευές και Σάββατα με τις εμφανίσεις της σπουδαίες ερμηνεύτριας, γέμισε με συγκίνηση και νοσταλγία την τελευταία βραδιά. Οι φίλοι και θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, αφού η Βίσση αποχαιρέτησε με τον πιο λαμπερό τρόπο τη σκηνή που τη φιλοξένησε τόσο ζεστά.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση της καλλιτέχνιδας, καθώς το κοινό μοιράστηκε τη συγκίνησή του με τον υπόλοιπο κόσμο. Από την πλευρά της, εκείνη κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα στο Hotel Ermou, αφήνοντας πίσω της αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Τώρα, αναμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα βήματα της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Ποια θα είναι η επόμενη σκηνή που θα φιλοξενήσει το ταλέντο και την ενέργειά της; Η απάντηση δεν αργεί να έρθει.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν σταματά να εκπλήσσει και να εμπνέει το κοινό της. Με το τέλος μιας σειράς επιτυχημένων εμφανίσεων, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον!

Hotel Ερμού: Έριξε αυλαία η Άννα Βίσση μετά από 5 μήνες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024