211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε με το σχήμα;

Romeo Club αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων.

Το Romeo Club επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο της αθηναϊκής διασκέδασης! Νικηφόρος και Νίνο φέτος μας ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις.

Οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με τη Ματίνα Ζάρα και τη Χριστίνα Μηλιού, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, 20 Απριλίου, και έκτοτε χαρίζουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Αυτές τις πρόσφατες βραδιές, γνωστά πρόσωπα δεν έμειναν απ’ έξω από τη διασκέδαση, απολαμβάνοντας το ξεχωριστό πρόγραμμα του χώρου. Ανάμεσά τους ήταν και ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος προσέφερε τη λάμψη του, ενώ ο φωτογραφικός φακός δεν έχασε την ευκαιρία να τον απαθανατίσει.

Τον τραγουδιστή βλέπουμε σε επιτυχημένες εμφανίσεις στην  πίστα του Bodega. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, ο καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η νέα σειρά εμφανίσεων του νυχτερινού κέντρου μπορεί να μετρά μόλις λίγες μέρες παρουσίας αλλά έχει κάνει μια δυναμική αρχή που προμηνύει και μια εξίσου δυναμική συνέχεια της σεζόν.

Romeo Club: Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε με το σχήμα;

Romeo Club

Romeo Club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024