211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ερμού: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με την Άννα Βίσση

Hotel Ερμού αννα βισση τιμες κρατηση τηλεφωνο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν το τέλος των εμφανίσεών της. 

Για έβδομη σεζόν, το Hotel Ερμού έγινε το επίκεντρο της Αθηναϊκής διασκέδασης, φιλοξενώντας την αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση. Από τα μέσα του Δεκεμβρίου, το νυχτερινό κέντρο γέμιζε κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, με το κοινό να ανυπομονεί για να απολαύσει την εκρηκτική εμφάνιση της Βίσση στη σκηνή.

Η επιτυχία της σειράς εμφανίσεων μετρά πλέον σχεδόν πέντε μήνες, και η ανυπομονησία για το μεγάλο φινάλε ανεβαίνει. Μετά από πολλές παρατάσεις, η στιγμή του φινάλε πλησιάζει, με τις τελευταίες εμφανίσεις της Άννας Βίσση να προγραμματίζονται για τις 28 και 29 Απριλίου, καθώς και τις 3, 5 και 6 Μαΐου.

Η περασμένη Τετάρτη, εκτός από τον απόλυτο πανικό που επικράτησε μεταξύ του κοινού, είχαμε και μια μοναδική έκπληξη: την παρουσία της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη. Η Ηλιάδη, που βρίσκεται επίσης σε νέα σειρά εμφανίσεων στο VEGAS Live Stage μαζί με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Θάνο Πετρέλη, προσέθεσε μια ακόμα νότα λάμψης στις ήδη ξεχωριστές βραδιές στην πίστα αυτή.

Οι εμφανίσεις στο Hotel Ερμού επίναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης που συνδυάζει τη μουσική, τη διασκέδαση και τον τα έντονα συναισθήματα. Με την προσθήκη της Αγγελικής Ηλιάδη στο πρόγραμμα, η εμπειρία αυτή έγινε ακόμα πιο μοναδική και αξέχαστη για το κοινό που παρευρέθηκε.

Hotel Ερμού: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με την Άννα Βίσση

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024