211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή και Kings είναι το Νο1 trend στο Youtube

Δέσποινα Βανδή Kings
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την αγαπημένη τραγουδίστρια. 

Δέσποινα Βανδή συναντά μουσικά τους Kings και μας ξεσηκώσουν με τη νέα επιτυχία τους με τον τίτλο «Ya Habibi». Εδώ και λίγες μέρες το κομμάτι κυκλοφορεί και επίσημα από την Panik Records στο YouTube μαζί με το music video του, και πλέον έχει αναδειχθεί στη νούμερα ένα τάση της πλατφόρμας, αποδεικνύοντας το πόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου, είναι σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King, ενώ ο Γιάννης Παπαδάκος σκηνοθετεί το music video που το ντύνει με εικόνα.

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με το συγκρότημα MΕΛΙSSES. Πλέον μετρούν αρκετούς μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν, δίνοντας τον δικό τους τόνο, οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου. Και τώρα, εκτός από τη συνεργασία της επί σκηνής με τους Kings βλέπουμε και τη δισκογραφική τους συνεργασία που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αποτελεί ένα από τα hot hits της περιόδου αυτής.

Δέσποινα Βανδή και Kings είναι το Νο1 trend στο Youtube

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024