211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mίλτος Πασχαλίδης- Βεάκιο Θέατρο- 5 Σεπτεμβρίου

Μιλτος Πασχαλίδης Σταυρός του Νότου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα συναυλία για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων του στη δισκογραφία

Έχει ήδη γιορτάσει τα είκοσι χρόνια πορείας του στη δισκογραφία, με δύο εξαιρετικές συναυλίες στο Θέατρο Βράχων πριν λίγο καιρό, όπου φυσικά επικράτησε το αδιαχώρητο. Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που τίμησαν τον Μίλτο Πασχαλίδη και ανέβηκαν στη σκηνή τραγουδώντας επιτυχίες του, αλλά και ακόμα περισσότεροι οι θαυμαστές του, που κατέκλυσαν στην κυριολεξία το Θέατρο.

Και ύστερα από αυτή τη τεράστια επιτυχία, η επετειακή αυτή συναυλία δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί ξανά. Έτσι, το κοινό του θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει και πάλι τον Μίλτο Πασχαλίδη στη σκηνή, μαζί με πολλούς συναδέλφους του, αλλά και να ταξιδέψει με τις μοναδικές επιτυχίες όλων αυτών των χρόνων, που έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα στην πρώτη γραμμή της προτίμησης του κοινού.

Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Βυθισμένες άγκυρες είναι μονάχα ελάχιστες από τις ατελείωτες επιτυχίες που θα μπορεί κανείς να απολαύσει ζωντανά εκείνη τη βραδιά. Μια από τις πιο ξεχωριστές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου και σίγουρα κανείς από το κοινό του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν θα πρέπει να χάσει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024