211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22 και Πάνος Κιάμος συνεργάζονται ξανά: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Club 22 πανος κιαμος 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα και ποιοι καλλιτέχνες ολοκληρώνουν το πρόγραμμα;

Τον προηγούμενο Μάιο, το Posidonio άνοιξε τις πόρτες του για μια εξαιρετική βραδιά, με τους Πάνο Κιάμο και Τόνι Σφίνο να κατακτούν την πίστα σε μια σειρά από εκρηκτικές εμφανίσεις.

Στο πλευρό τους, εκτός από τον νεαρό Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ήταν οι Βένια Καραγιαννίδου, Αλεξάνδρα Μάντη, Ειρήνη Μιχαήλ και ο dj Pitsi, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με μια αξέχαστη εμπειρία.

Μετά από έναν χρόνο, η συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών συνεχίζεται ακάμα μεγαλύτερη ένταση και τώρα επιστρέφουν για μια ακόμα περισσότερη επιτυχία, αυτή τη φορά στο Club 22. Πάνος Κιάμος και Tonis Sfinos θα κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 28 Απριλίου, επιστρέφοντας δυναμικά στο προσκήνιο της Αθήνας.

Συμπληρώνοντας το συναρπαστικό σχήμα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Κατερίνα Λιόλιου θα χαρίσουν τη νεανική τους ενέργεια σε αυτή τη μοναδική σεζόν διασκέδασης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή βραδιά που πλησιάζει με γοργά βήματα, υποσχόμενη να αναστατώσει την πόλη.

Μετά από αρκετό καιρό, ο σπουδαίος διασκεδαστής επιστρέφει στο αγαπημένο του μαγαζί, ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η επανένωση θα προκαλέσει ανεπανάληπτο πανικό! Ανακάτεψε τις αφίσες τους που κυκλοφορούν ήδη για μια γεύση για το επερχόμενο γεγονός.

Club 22 και Πάνος Κιάμος συνεργάζονται ξανά: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Club 22

 

Club 22

 

Club 22

Club 22

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024